torsdag 11 februari 2010

Sovrumstankar

Vilket underbart väder vi har i Lund idag! Solen skiner och snön glittrar! Jag bara njuter!

Idag går jag i sovrumstankar. Jag vill så gärna göra om i sovrummet. Vi ska bygga en ny sänggavel men vi behöver stå ute och jobba och jag har ingen lust med att stå med snö upp till knäna när jag bygger! ;)

Jag vill ställa sängen mot en annan vägg, köpa ett skåp som vi kan ha våra böcker i, ställa in en fin stol där man kan ha en mysig kudde och hänga kläderna när man går och lägger sig. Tankarna bara fladdrar runt i huvudet! Det jag behöver nu är tid!! Är det någon som har lite över så tar jag gärna några timmar! =)

Kram Emma!

5 kommentarer:

  1. Hm näe det funkar nog inte att stå i snön och bygga hihi. Men en gavel kommer att bli hur fin som helst där. Blir det en vit lite inspirerad New England?

    Krma Anne

    SvaraRadera
  2. Ja, det blir det! Liggandes träplankor tänkte jag! Vi får se hur det blir! Färgen är inhandlad - nu är det bara träbitarna som fattas! =)

    Kram Emma!

    SvaraRadera
  3. Absolut det blir det helt klart, men just nu så kom min Fru in och sa åt mig att skruva ner ljudet! (ler) Ja, aldrig får man vara riktigt glad!
    Ha det gott!
    Mvh ifrån Peter!
    PS: Fin och trevlig blogg du har, min började som en slags inredning och design blogg, men det spårade tidigt ur helt, fast då och då så får jag små seriösa återfall! (ler)

    SvaraRadera
  4. Tack snälla för din kommentar på min blogg. Roligt med nya besökare!
    Jag gillar din inredningsstil. Ska bli kul att följa ditt sovrums-projekt.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Även jag väntar på att bygga en gavel till sängen... men den står på plats och sovrummet är renoverat och fixat... bara gaveln kvar... men funderar på om jag ska ha liggande breda vita plank eller om jag ska ha en tyginklädd med rosor på.... Och så länge vi har en meter snö är det ingen panik att bestämma mig! Ska bli skoj att läsa vidare om ditt sovrumsprojekt!
    Marie

    SvaraRadera