torsdag 4 februari 2010

Blått och vitt!
Blått och vitt. Vitt och blått. Blått. Vitt. Mmm! Fint! =) Visst är det fint med kombinationen blått och vitt?! Servetter, kuddar, band, handdukar, sängkläder! Ljusblått och vitt är sommar för mig! Just nu har jag boostat lägenheten med fina hissgardiner från Himla och en söt liten matta från Greengate. Vilka färger är sommar för dig?

Vitt, vitt, vitt! Underbart! =) Nu är jag sååå laddad inför lite möbelfix i helgen! Vår lilla byrå måste slipas klart och sedan blir det målning! Behöver dock stå utomhus så jag hoppas att det inte blir alltför kallt! Det har dragit ut lite på jobbet med byrån. Men nu har jag fått energi igen så nu nu nu tänker jag fixa i ordning den! Woippiee!!

Varma kramar!

Emma

4 kommentarer:

 1. Det är samma för mig, blått och vitt i köket. Sen kan jag ta in lite rosa ger sommar :)
  Jättefin hissgardin.
  Trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara hålla med dig! Är så sugen på lite vitt och blått nu. Det är alltid fräscht! Ha en riktigt trevlig helg! KRAM

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset ang glasen. Jag hittade mina på coop här i stan idag. Fyra stycken för 69 kr Jag köpte åtta. Måste kanske köpa fyra till, klurar lite. Sommar för mig är vit linnetunika, mörkgrönt gräs. Lila syrener och rosa rosor. Åh va jag börjar länga nu....

  Trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vilken fin blogg du har här! Skoj att vara på besök - är själv stort fan av vitt och blått men har nu letat mig in på vitt och rött en period... vilket jag är så nöjd med så! :)
  Marie

  SvaraRadera