torsdag 18 februari 2010

Något som inte riktigt stämmer!

Nämen, nu har det blivit något fel! Det är något som inte riktigt stämmer. Det snöar ute?!! Och jag som hade beställt vår! Det måste ha blivit något fel på vägen! Jag måste nog ringa in och kolla vad som har hänt för detta är inte vad jag har beställt!

Idag har jag ringt runt som en tok och försökt att få tag på köpmansdiskbeslag som jag kan sätta på byrån jag håller på att måla om. Jag beställde 14 stycken i början av januari och de har inte kommit ännu så jag hade hoppats på att någon butik ville skicka några beslag till mig. Har inte fått tag på någon som har beslag hemma så jag får nog snällt ta och vänta på beslagen som jag beställt.


Längtar till de kommer så jag får skruva på dem på min lilla byrå!


Snart ska jag ge mig ut i vinterrusket och hämta ut ett paket som har kommit. Jag har beställt lite grejer från en underbar inredningsbutik! Nu har de äntligen kommit! Vad jag har spenderat mina pengar på får ni se lite senare! ;)

So long mina vänner!

3 kommentarer:

 1. Hejsan. Hittade just till din fina blogg som jag nu läst igenom och inspirerats av. Såg i ett inlägg att du har en Sturehofskruka, och undrar var du har köpt den samt vad den kostade. Jag har letat efter återförsäljare här i Skåne, men lyckas inte hitta någon. Skulle bli glad om du vill svara på min fråga, så jag kunde få en lika fin kruka som du. Tack på förhand. Kramisar
  Marika

  SvaraRadera
 2. Hej Emma!
  Tack för kommentaren!
  Hoppas det går bra med målningen av stolen. Har själv målat en hel del möbler och klätt om ett himla piller göra. Men resultatet bli ju så bra när man får hålla på ett tag.
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 3. Hej hej! Vad glad jag blir för din söta kommentar! =) Jag har köpt mina krukor i en butik i Vara, Västergötland. En bra bit härifrån tyvärr! Jag är också barnsligt förtjust i deras krukor! Så himla fina! Den stora kostar runt 400-450 och den minsta kostar 150, tror jag! Du kan ju alltid maila tinahellman@sturehofskrukmakeri.com. Hoppas att du får tag på några krukor! Stora kramar, Emma!

  SvaraRadera