måndag 22 februari 2010

Lisens soppor

Vi fick en supersöt kokbok av P:s kusin i somras. Den heter Lisens soppor och innehåller massor av smaskiga sopprecept. Bilderna är superfina och allt ser supergott ut. Visst är framsidan söt? Blå med vita prickar. Charmigt!


Jag är galet förtjust i musslor och jag tror att receptet på blåmusselsoppa med saffran kan bli en favorit. Den måste jag prova någon dag, mums!

Idag väntar plugg och plugg! Jag har en inlämning imorgon så jag hoppas på en riktigt effektiv dag idag. Hade varit sååå skönt att slippa sitta halva natten. Jag ska nog göra pannkakor för att motivera mig lite! Sen hoppas jag att jag hinner dra det sista varvet med penseln på morfarsstolen. Då kan jag springa ut och köpa tyg imorgon och klä om den - sen är den klar! Tror kanske att den ska få byta plats till sovrummet. Det hade varit mysigt med en stol där som man kan kasta sina kläder på på kvällen. Eller så får den stå vid skrivbordet. Har inte bestämt mig än. Jag får väl flytta runt den lite och se vart den passar bäst! Men det där kan ni vid det här laget. Det eviga runtflyttandet. Hi hi!

Ha en bra dag - hoppas ni får en bra start på den nya veckan.

Varma kramar Emma!

3 kommentarer:

 1. Denn här kalla vinterdagen smakar en god soppa utmärkt.

  SvaraRadera
 2. Hoppas plugget går bra! Mina tankar går i "ska-jag-ha-nya-kuddfodral" istället för "den historiska skolans inverkan"... Hoppas stolen blir fin!

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig blogg du har!!
  Visst är det kul med vackra och roliga kokböcker...jag får snart inte plats med alla mina:)
  Många av mina vänner vet att jag har en förkärlek för dessa typer av böcker, så ibland fylls det ju på av fler "guldklimpar".
  Ha en bra dag!
  Kram/Carina

  SvaraRadera