söndag 21 februari 2010

Idag går jag och fnular på vad jag ska ha för tyg på karmstolen som just nu är under ommålning! Bara ett lager färg kvar och sedan är den färdigmålad. *Längtar* Förut var jag sugen på att ta ett randigt tyg i blått och vitt men nu funderar jag på att ta ett vitt tyg och ställa en av de randiga kuddarna mot stolsryggen. Det hinner nog blåsa många vindar innan jag bestämmer mig men jag tänkte gå och titta på tyg i veckan för jag vill att stolen ska bli KLAR!!!

Just nu sitter jag bekvämt i stolen och försöker plugga men det är ju lögn att få något gjort här! Jag bara klickar mig vidare mellan olika bloggar och låter mig inspireras (något ni känner igen?!!). Igår hade vi en riktigt mysig kväll. Tända ljus, melodifestival och ett enormt godisutbud!

När hela Sverige verkar ha drivor med snö runt knuten har det börja töa här i Lund. Det är grått och slaskigt. Gud så mysigt. ;) Jag trampade iväg på cykeln till affären och vårade till köksfönstret med pastellrosa tulpaner.


Nu nu nu ska jag plugga lite! Uppsatsen skriver inte sig själv. Tyvärr. Det hade ju varit skönt annars! ;) Kanske lyxar till det med en semla lite senare. Man måste ju ha en morot!

Ha en mysig söndag!

Emma

3 kommentarer:

 1. Lyllos dig om det börjar töa!! Här ser vi knappt ut längre för all snö!
  Kul att hitta en ny blogg, ska kika runt lite här hos dig....
  Lycka till med pluggandet, jag vet att det tom. är roligare att sortera tubsockor när man har pressen från en uppsats över sig ;0)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej Emma!

  Tack så jättemycket för den fina kommentaren jag fick av dig, du anar inte vad glad jag blev!

  Jajamen, jag tar alla mina bilder själv :) Tycker det är jättekul att fixa och dona å sen fota! :)

  Jag länkar till dig, hoppas det är ok ? :)

  Kramar Moa

  SvaraRadera
 3. Underbart vacker rosa färg!

  Kram
  Jannice

  SvaraRadera