måndag 1 mars 2010

Morfars karmstol

Nu är det äntligen mars månad! Våren närmar sig. Heja heja!

Hoppas att ni haft en mysig måndag! Det har jag! Jag slutade jobba vid 14 idag och fick ett samtal från några vänner som var och lunchade. Jag hade redan ätit men gick dit för att umgås. Vi satt i flera timmar och pratade och sedan blev det en tur på stan i Malmö. Jag fick tag på en söt stickad kavaj, i blå- och vitrandigt, som jag kan ha som jacka i vår. Det snöade när vi kom ut från butiken. Oj så vårigt.

Denna mysiga eftermiddag resulterade i att jag tog följe med P (som jobbar i Malmö) hem och kom inte hem förrän vid niotiden. De utlovade bilderna på stolen är därför inte tagna i dagsljus men självklart ska ni få se på lite bilder ändå. Jag kommer säkert babbla om den här stolen många gånger till så ni får nog se bilder i dagsljus någon gång i framtiden. :)

Den grå ytan på golvet på sista bilden är ett märke efter en kakelugn. Vi har tre sådana märken i lägenheten och åååh vad jag hade velat ha kvar de gamla kakelugnarna. Det hade varit så mysigt! Jag vet inte riktigt vart stolen ska stå än så den kånkas flitigt runt i lägenheten för att hitta sin rätta plats. Nu behöver jag ett nytt skrivbord också. Stolen går inte alls ihop med det gamla så nu får jag ut och leta! Underbart när gamla projekt föder nya tycker jag! :)

Sov gott alla söta som kommer in här och läser! Det är så roligt tycker jag! Blir så otroligt glad när jag ser att det faktiskt är någon som kommer in hit och spanar ibland!

Kramar Emma

1 kommentar:

 1. Hej!
  Stolen blev ju jätte fin!!!
  Kul när gamla saker får nytt liv. Hoppas att du hittar ett snyggt skrivbord till.

  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera