måndag 22 mars 2010

Manligt och kvinnligt

NU ÄNTLIGEN!!! Nu är uppsatsen inlämnad och jag bara njuuuter! Nu är jag ledig i en vecka och det ska bli så skönt! :) Wohoo!

Har gått runt och plockat lite här hemma idag - det prioriteras ju inte alltid när det sista panikplugget drar igång! Städade ju häromdagen så det var bara lite småfix som behövde ordnas. Under alla högar av papper och böcker på skrivbordet hittade jag en halsduk. Inte vilken halsduk som helst utan en bandyhalsduk! P är nämligen ett riktigt bandyfreak och han hejar på Villa BK. Halsduken åker alltid fram i bandytider och jag hade tänkt att lägga bort den nu när bandyfinalen är spelad och Hammarby har håvat in vinsten men så fick jag en briljant idé! Jag visar min uppskattning till P genom att inreda med halsduken! Nu ligger den och väntar på att bli upptäckt av sin ägare!

Åhh, vad fint det blev! Den passar ju till och med in i färgerna! Imorgon tänkte jag ta med kameran ut och försöka hitta lite vårtecken! Har redan sett fullt med söta snödroppar och nu är klockan 18.00 och det är fortfarande dagsljus ute! Hur underbart! Mina vänner, vi går mot ljusare tider! ;)

Kramar Emma

Ps. Oroa er inte, det är inte permanent! Halsduken får bara ligga över dagen! Hihihi! ;)

1 kommentar:

  1. Hahaha så läckert;)! Kanske vore något med alla halsdukar och matchtröjor som det står HV71 på här hemma:).

    La in två foton på vårtecken på min blogg igår. Hittade nämligen lite krokus i mina föräldrars trädgård.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera