fredag 5 mars 2010

Plantering

SKÖNA FREDAG!

Nu är det äntligen fredag! Solen strålar och humöret är på topp! Jag ska snart åka till ett shoppingcenter utanför Lund och köpa lite nya blommor och handla mat inför helgen! En kompis från Stockholm kommer hit och hälsar på i helgen och vi ska mysa ordentligt. Shopping, god mat och smaskiga drinkar (och en heeel del snatter)!


Idag har jag planterat om lite blommor och fick någon kruka över så då måste man ju bara ta en sväng förbi blomsteraffären och shoppa lite. ;) Mitt lilla myrtenträd har fått flytta in i sovrummet. Där trivs det toppen! Hoppas jag! Jag är dunderdålig på att hålla mina blommor vid liv. De torkar alltid ifrån mig.

Idag kommer jag köpa lite söta vårlökar. Jag kommer nog även att införskaffa lite trevliga tulpaner. Solen strålar så härligt idag så man nästan smäller av! Tyvärr är det ganska isigt i luften så det är definitivt skönare att vara inomhus än utomhus. Ikväll blir det häng i soffan och lite fix inför min väninnas ankomst imorgon.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll! :)

Kramar Emma

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Ja visst piggar nya blommor upp, verkligen ett lätt sätt att inreda på och förnya tycker jag när man har lite skral budget vissa månader, det gör så mycket.
  Och denna sturehofs kruka! helt underbar.
  MVH Mikaela

  SvaraRadera
 2. Hej Emma, stolarna är faktiskt en budget lösning. Kommer från början från mio och är gjorda av ek, tror att de hette oden eller något liknande. Skulle väldigt gärna ha andra men plånboken tillåter inte riktigt det just nu, så då blev det målning.
  MVH Mikaela

  SvaraRadera
 3. Hej Emma! Jag gillar din kruka...jättemycket! Håller med om att myrten är svåra att sköta:) Synd för de är fina och dekorativa!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tack för titten hos mig. Nu har jag tittat runt på din blogg. Fin! Härligt med vårlökar.
  Jag håller med dig om fotograferingen. Det skulle vara kul att ta en bild "vid sidan om".

  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera
 5. Tack för titten inne hos mig. Kul att du lämnade ett litet spår efter dig så jag kunde hitta till din fina blogg! Nu ska jag kika runt lite mera....Ps. Din vita kruka är så fin är det en "Sturehof"? Ha en fortsatt bra vecka! Kram Therese

  SvaraRadera