lördag 13 mars 2010

Manligt och kvinnligt

Det är kul det här med manligt och kvinnligt! Hemma hos oss tar det sig uttryck i olika former och på många sätt. En tid nu har jag gått och fnissat lite åt en krok som vi har i arbetsrummet och det pågår en ständig kamp om vad som ska hänga på denna krok.


P tycker uppenbarligen att kroken är ett utmärkt ställe för hans löparkläder att hänga. En trevlig liten plats där de kan hänga i väntan på att få komma ut och vädras igen! :)

Jag, däremot, har andra planer för kroken. Jag tänker att kroken kan få vara en trevlig liten del av min morgonrutin när jag väljer kläder! Man kan hänga upp en galge där och fundera på om det är den toppen man vill ha för dagen! Eller så kan man hänga en söt liten påse från Greengate där och fylla den med trevliga saker!


Vilket användningsområde var snyggast?!! ;)

Har ni några sådana här roliga saker hemma där det pågår en ständig kamp? Vilket vinner hos er? Inredning eller funktion?! Hos oss är det nog faktiskt inredning som vinner i längden! Inte alltid men ibland! ;)

KRAMEN ♥

5 kommentarer:

 1. Din greengate påse vinner helt klart tycker jag!!!
  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaa.. håller med, greengatepåsen vinner! När jag flyttade in till min sambo skruvade jag upp krokar i hallen för att hänga upp alla mina väskor på, det blev INTE populärt...

  Trevlig helg!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Väldigt spännede det där med manligt och kvinnligt, något som också är väldigt intressant är att det ser ungefär likadant ut i alla förhållanden...
  Helt klart Inredningen/utseendet före funktionen!

  Marielle

  SvaraRadera
 4. Ingen kamp här inte...Jag håller på ditt förslag och def inte löparkläderna hihi...

  Kram A

  SvaraRadera
 5. Ja, jag har ju skrivit ett helt inlägg om herr Fräkens benägenhet att sprida ut tomma plastpåsar överallt, och se det som en del i inredningen... jag ser det på ett HELT annat sätt... Greengatepåse tycker jag är ett mycket finare alternativ!

  SvaraRadera