tisdag 30 mars 2010

Färdigblommat


Jag tror att mina tulpaner har gjort sitt nu! De ser änna lite hängiga ut! Ändå kan jag inte låta bli att tycka att de är ganska vackra. Det blir nog ett besök hos blomsterhandlarn snart! Jag har lyckats ta död på mina fina myrtenträd igen. Det är lögn att få de små liven att inte torka ut. Jag har försökt med allt men ändå på något sätt lyckas jag ta död på dem! Det får nog bli ett olivträd istället! Det är så fint med olivträd i Sturehofskrukorna tycker jag! :)

Igår var jag och hämtade en nyopererad P på sjukhuset. Han har opererat en skada på axeln (som han fick när han spelade fotboll). Detta var andra operationen, men nu är det färdigopererat. Det verkar som om det har blivit riktigt bra nu så vi har firat med lite godis här ikväll!

Nu blir det några dagar ledigt i påsk och det ska bli skönt! Jag hoppas att jag lyckas övertala herrn till att åka och köpa byggrejer till sängen. Jag vill sååå gärna börja bygga en ny sängstomme! Jag tycker det ser så kalt ut utan! Vi har så högt till tak och bara stora vita väggar så det bli som en skokartong! Nej, det behövs definitivt en sängstomme där! ;)

Ha det gott på er!

Kramen Emma

3 kommentarer:

 1. Vill se en sänggavel efter påsken ;)
  Lycka till!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Mmmm myrtenträd är svåra. Brukar duscha mina. Har bytt till typsnitt Georgia nu. Men vet inte vad som hände med de sista raderna i mitt inlägg:).

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 3. Halloj igen:)!

  Lägger till dig i min blogglista. Om det inte är ok för dig så säg bara till.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera