onsdag 3 mars 2010

Beslag - check!

Idag strålar solen! Helt underbart!

Om några minuter ska jag snöra på mig vårskorna och promenera till en kompis och fika lite. Det är så mysigt att vara student när man har uppsatsskrivande på schemat. Då har man ett väldigt flexibelt schema och kan hitta på spontana saker med vänner ibland. Det är supermysigt tycker jag! Igår hade P varit och hämtat beslagen till byrån så jag kommer att ge er en liiiten glimt av hur beslagen ser ut. Montering kommer nog att ske imorgon eller på fredag för vi måste fixa nya skruvar då de gamla var för långa.


Det är lite kul med all fotografering för bloggen. Ibland piffar och trixar man väldigt för att det ska bli fint på kortet och så ser det helt galet ut på andra sidan kameran. Sovrummet är just nu ett riktigt slagfält för jag håller på att tvätta och har strött ut all smutstvätt i små högar över hela sovrumsgolvet. :) Hihi! Verkligheten ser ofta lite annorlunda ut!

Ha en mysig onsdagskväll!

Kramar Emma

2 kommentarer:

 1. Hej fina!

  Jag vill bara skriva lite kort för att säga att jag tycker om din blogg riktigt mycket. Läser inga bloggar faktiskt, men din har blivit ett undantag. Jag får så mycket inspiration för den framtida bostaden. Keep upp the good work babe. :)

  Stora pussar

  SvaraRadera
 2. Halloj

  Fina beslag, ska bli spännande att se hur byrån blir. Låter mysigt att vara student. Saknar den tiden lite faktiskt. Vad pluggar du? Jag är sugen på att gå en vidareutbildning men det passar inte in riktigt just nu. Har ni barmark i malmö? Blev lite avundsjuk när du skrev att du haft vårskorna på =)

  Ha det bra.

  Kram Karro

  SvaraRadera