lördag 20 mars 2010

Multitasking

De senaste dagarna har det verkligen varit multitasking på hög nivå! På något sätt trivs jag som allra bäst när jag har lite för mycket att göra! Just nu lagar jag soppa, blandar drinkar, viker tvätt, skriver uppsats och sminkar mig inför kvällens event! Vi ska ha lite fest med jobbet och vi börjar med fördrink och förrätt hos mig och sedan cyklar vi ut i natten och avnjuter trerätters middag på olika adresser runt om i Lund. :) Det ska bli så kul!

Känslan av en nystädat lägenhet full med nytvättade kläder är så underbar! En riktig lättnadskänsla! Jag har tänt ljus och bara njuuuter av den vackra utsikten av välstädad lägenhet och berget av nytvättat som ligger och väntar på att få plockas in på rätt plats!

Trots positiv inställning till multitasking känner jag halsonten komma krypande - skööönt att uppsatsen ska vara färdig på måndag! Då får jag en veckas ledigt! Härligt!

Nu ska jag dansa vidare här i lägenheten! Hoppas att ni får en mysig kväll allihopa!

Kramar Emma

4 kommentarer:

 1. Mmmm, nystädat hem är underbart. Jag ska ta tag i mitt hem imorgon. Fin blogg;).
  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 2. Gött snack! Nystädat med tvätthög var länge sedan här. Det får det bli nästa vecka. /Karl

  SvaraRadera
 3. Kan verkligen känna igen det där med att må toppen när man har utfört en massa hemmajobb och får njuta av resultatet.
  Skönt med en veckas ledighet för dig...hoppas att ditt halsonda försvinner.
  Ha en fin kväll!
  Kramar//Carina

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också att ha massor med roligt på gång samtidigt! Det där med att bara ha en sak igång, det vet jag inte hur man gör! ;-)

  SvaraRadera