tisdag 15 februari 2011

MY CUP OF TEA

Tjingeling sötisar!

Hur var gårdagen? Fick ni krama om någon ni tycker riktigt mycket om? Jag älskar att kramas. Jag kramas jämt. Det är så fint och mysigt. Jag passar alltid på att få mig en liten kram om tillfälle ges.

En annan sak som är fint och mysigt är muggar. Haha. Vilken helomvändning! Jag vill ha nya kaffe- och tekoppar. Jag sitter gärna med min kopp i handen och klämmer när jag dricker te. Troligtvis för att jag är så nedrans frusen jämt. :) Nu får ni gärna hjälpa mig. Jag vet exakt vad jag vill ha men vet inte var jag kan hitta sådana. Här kommer min inspiration:

Jag älskar den här modellen på mugg. Däremot skippar jag gärna motivet ;)

Dessa muggar är ju heller inte helt fel men nu är det lite stopp på Lexingtonsaker. Jag älskar, som ni redan vet, detta märke men jag vill inte bo i en Lexingtonkatalog.

Här ser ni en annan mugg, från Pantone. Riktigt söta och finns i massor av färger.

Agneta Livijn har gjort dessa godingar. Är sugen på att köpa några som man kan ha som tekoppar. Det hade varit mysigt att mixa lite färger eller modeller. Skålar vill jag ha också!

Ikväll blir det bara myyys i soffan. Har precis kommit hem från en tenta som jag skrivit idag så nu ska jag unna mig en slappiskväll i soffan. Jag ska ignorera allt vad disk, städning och tvätt heter och bara njuta. Kanske beställa hem lite thaimat och götta mig med P i soffan. Går det något bra på tv ikväll? Det måste jag kolla upp nu.

Hoppas ni njuter av kvällen! Om det är någon som har några förslag på andra muggar tar jag gladeligen emot det!

Gossiga kramar till er alla!

Ps. Bilderna har jag fångat upp på google.

1 kommentar:

  1. Önskar att jag var lite mer kramig som du. Jag tycker verkligen om att kramas men gör det sällan spontant själv, oftast är det maken och barnen som kommer fram och kramar mig det är sällan jag som tar "första steget", vet inte varför det är så. Men nu till kopparna jag röstar på Agneta Livijn, jag gillar det randiga och tycker Tine K's randiga muggar är superfina som också finns i flera olika färger.

    Hoppas du fick en mysig slapparkväll.

    Kram F

    SvaraRadera