fredag 7 maj 2010

Olivträd


Har jag plötsligt fått gröna fingrar? Olivträdet som stått under min vård i två veckors tid nu verkar trivas ordentligt! Små nya gröna blad har förvirrat letat sig fram i den gröna kronan och möts av en glad tjej som muntert står och hejar på! Jag smiter förbi flera gånger om dagen och bara beundrar! Kanske är det dags att öppna trädgårdsbutik nu? ;) Eller kanske ska jag öppna min egen fabrik där jag tillverkar olivolja?!! Hmm, tål att tänkas på! Hihi! Man kanske inte ska ropa hej förrän man är över bäcken men det verkar ju faktiskt som om olivträdet har bestämt sig för att trivas här!

Vad har ni för planer en underbar fredag som denna? Jag vet inte riktigt vad min plan är än! Får försöka styra ihop något mysigt ikväll! Lite sol hade inte varit dumt! :)

Kramar

2 kommentarer:

  1. Även jag står lycklig som ägare till en oliv! Fr.o.m idag. Inte en dag för tidigt. Hoppas innerligt att jag inte tar död på den, för den är såå vacker! Så det gör jag - njuter av min fina oliv! Och tycker synd om mig själv som är dunderförkyld...

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Wow vilken trädgårdsmästare du är *blink*.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera