måndag 17 maj 2010

Lååånghelg!

Hej på er!

Helgen som har varit har susat förbi i världens fart! :) Vi har haft släktträff i Hjo och jag har hunnit med massor av roliga saker! Hjo bjöd på ett strålande väder i lördags och små söta butiker med finfin inredning! Jag gick loss i några butiker men kom inte ut med så himla mycket. Jag kan visa vad jag köpt, men inte nu! :) Nu måste jag rådfråga er lite! Jag fick en klocka i födelsedagspresent (jag fyller inte än men min mormor träffar inte mig på min födelsedag så jag blev uppvaktad nu). Jag blev lite kluven på om jag ska behålla klockan eller inte. Jag har önskat mig denna klockan men jag hade för mig att den var mer åt det hallonröda hållet och inte roströda/orangea hållet. Nu går jag här och klurar på om den passar bra ändå eller om jag ska ta mig tillbaka till butiken och se om jag kan byta den till en annan klocka. Difficult. Vad tycker ni? Ska jag behålla den? Jag är rädd att jag ångrar mig om ett tag och tycker att den är för roströd...


Klockan är inköpt på Grandma´s i Göteborg och jag hade tänkt att hänga den i köket.

Kramar!

2 kommentarer:

 1. Men vad kul, har du varit i min lilla stad! Visst var det en fantastisk lördag, såå härligt, får gärna bli fler såna dagar!

  Om du är tveksam ska du kanske byta den. Jag brukar oftast "känna" om jag inte är riktigt nöjd och då är det bäst att "lyssna"!

  Ha det gott, kram Emma

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad härligt det låter att strosa i Hjo.. Bara du kan känna om du vill ha kvar klockan eller inte, jag tycker att den var fin jag.. =)
  Kram /Anna

  SvaraRadera