onsdag 2 mars 2011

Radio star

Idag poppar jag loss till tonerna av Bruno Mars - Grenade.

Välkommen vårens månad!

Jaha, då var mars månad redan här! Kan ni fatta att det redan är mars? Helt galet om ni frågar mig! Efter vårplaneringsinlägget häromdagen fick jag feeling och gick in på Bagaren och Kocken och klickade hem en liten radiodelikatess (beställde i söndags och hämtade ut den i tisdags - det är snabba ryck)! Nu står den på köksbordet och poppar loss. Jag är en riktig radiomänniska och förstår inte hur jag har klarat mig utan en radio.

Här hemma är det nu faslig trafik fram och tillbaka till radion. Jag höjer och P sänker. Jag höjer och P sänker. Ja, så håller vi på. Vi har nog snart trampat upp en liten stig till radion!

Fina diskreta detaljer.

Vad hittar ni på idag, snyggingar? Strosar ni runt i vårskor och välkomnar våren eller sliter ni på jobbet? Jag sitter i ett par på tok för stora jeans med hål i och en randig urtvättad tröja och skriver exjobb. Väldigt high fashion om ni frågar mig. Hi hi! ;)

Hoppas ni får en underbar dag denna marsdag!

1 kommentar:

  1. Tack, gulliga du för din söta kommentar! Visst är krukorna fina, I'm so in love :) Vilket vackert hem du har, jag fullkomligt älskar nattduksbordet! Kram Johanna

    SvaraRadera