söndag 2 januari 2011

2010 in repeat

Hej på er denna slöa söndag!

Här kommer en liten tillbakablick på mitt 2010. Ett år som har varit kantat av glädje och roliga äventyr. Ett år som innebar en helt ny grej för mig - det var året då jag började blogga. Nu kör vi!

JanuariJag började blogga och introducerades inför fenomenet att fotografera allt i min lägenhet.

Februari
Fina fräscha blommor inhandlades och våren började så sakta närma sig.

MarsMars månad bjöd på hopp om varmare tider och vackra pärlhyacinter fick flytta in.

April

Månaden började med påskfirande och min loppisfyndade byrå blev äntligen klar.

MajMaj månad var den mest hektiska månaden i hela mitt liv. Skolan krävde massor, sängbygge påbörjades, jag fyllde år och månaden avslutades på Smögens havsbad där vi njöt god mat och trevligt sällskap.

JuniSommaren slog till. Solsken, smultron, varma dagar och svala nätter, loppis, båtturer, skaldjur, sköna bad, grillkvällar och efterlängtad ledighet.

Juli
I juli semestrade vi i Båstad, Österlen, på västkusten och vid Vänern. Juli fortsatte i junis somriga tecken och vi bara njöt av tiden.

AugustiSommaren fortsatte och sänggaveln blev äntligen klar. Vi mumsade goda kräftor, gick mysiga promenader och njöt av månadens svampar och bär.

SeptemberSeptember var kärlekens månad! Vi fortsatte att njuta av vad årstiden hade att erbjuda. Mumsiga äppelpajer bakades, kantarellmackor gjordes på löpande band och det började så sakteliga dra sig mot höst.

OktoberHösten slog till och löven blev vackert orangeröda. Varma koftor, temys, klar och frisk luft och mumsiga höstgrytor är ledord som får beskriva oktober. Sovrummet fick sig en liten make over med nytt överkast, söta rödblåa vimplar och bokhyllan som stod där släpades ut.

NovemberI november åkte vi på en liten Stockholmstripp, det blev allt mörkare ute, snön började falla och julplanerna började ta form. Bloggar och inredningstidningar svämmade över med jultips och jag njöt av att denna rofyllda högtid snart skulle komma.

DecemberMerry Christmas and a happy new year!
Härliga december! Sällskapsspelens tid! Advent firades och julen stod för dörren. Hela december bjöd på ett vackert vitt vinterlandskap och vi avslutade månaden med att fira in det nya året, 2011. Tusen tack för ett fantastiskt år!

Välkommen 2011!

Kram Emma!

Ps. I och med att jag haft bloggen i nästan ett år nu tänkte jag införa en liten rolig grej varje månad. En tillbakablick på hur något i mitt hem såg ut för ett år sedan och hur det ser ut idag. Det blir ett litet roligt sätt att se hur saker och ting förändras eftersom man inte tycker att lägenheten har förändrats något märkvärt.

2 kommentarer:

 1. Halloj! God fortsättning!

  Roligt med de nya månadsinläggen..
  Hoppas du får en härlig start på det nya året.

  Stor kram Maria

  SvaraRadera
 2. hi
  i love your home! Thank you for sharing!
  Happy new Year!
  mila

  SvaraRadera