torsdag 11 november 2010

längtan


Hej på er!

Stockholm var helt underbart! :) Vi myste runt på stan och tittade i butiker, fikade och åt gott och bara njöt av lite ledighet. Vi hann även med lite middag med släkten, vilket alltid är trevligt! Det blev inte så mycket shoppat (även om mååånga saker hamnade på vill ha listan) men jag lyckades komma hem med lite fina lakan i vintage jeans! Nu är lyckan gjord och jag lääängtar varje dag efter att få krypa ner och lägga mig! ;)


Fick lite lätt panik när jag tog ut dem ur tvättmaskinen och det stank klorin (alltid lika härligt med gemensam tvättstuga)... Damen som tvättat innan och klorblekt sin tvätt har redan kostat oss en svartrandig vittvätt på grund av att hon färgat innan oss och inte rengjort maskinen efter sig. Vad jag kan se tog lakanen ingen skada men det var ingen trevlig känsla när jag öppnade maskinen.

Nu ska jag snurra iväg till skolan och fortsätta på mitt examensarbete! Jag varvar plugg med julplanering just nu! Hihi! Har börjat planera inför julen och snart ska ni få se hur casa E/P kommer att se ut i julskrud!

Hoppas att ni får en mysig dag!

STOR KRAM!

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Kul att ha hittat hit :)
    Fin blogg! (Tuff sänggavel)

    Ha en mysig helg! /Pernilla

    SvaraRadera
  2. Hej och tack för "besöket" på min blogg!
    Vilka läckra örngott du har hittat, - kan förstå att du verkligen längtar efter läggdags!
    Ha en skön helg!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera