fredag 12 juli 2013

HIS AND HERS

Åh, ljuvliga sommarväder!

Vilket humör man blir på när solen strålar! Jag skuttar in och ut som en skottspole på balkongen. Hämtar vatten, kaffe, kakor, inredningstidningar, kuddar, godis, frukt, mer vatten, med mera, med mera. Kommer ta en evighet innan jag får in allt ikväll!

Är så nöjd med sovrummet och var tvungen att knäppa av några snabba kort mellan alla mina vändor till balkongen. Älskar att vi har ett rofyllt sovrum. Jag blir lugn där inne (förutom när P lagom till att jag ska somna kommer farandes och gör kanonkulan rakt ner i sin säng, varpå jag nästan far ur sängen. Då är jag inte rofylld. Inte det minsta.). Hur som haver. Tillbaka till bilderna. Här kommer dem!

Är det någon som missat att jag gillar Hay? Bara ääälskar dessa små bord. De fungerar utmärkt som sängbord och jag är så sugen på fler att ha i tv-rummet. De är rätt så tunga och alltså inget man viftar omkull bara sådär, vilket är bra eftersom P varje natt försöker slå rekord i antal armvevningar (han sover lika stilla som en flygande helikopter ungefär).

Radion på behörigt avstånd. 
Den lilla mörkblåa asken till P:s alla plackers (som ligger ö.v.e.r.a.l.l.t i lägenheten) kommer från Lagerhaus.P läser Porschebibeln och Segling och jag läser Residence och Plaza Interiör. Kontraster när de är som bäst! Ha ha!


 Lakan från Beach House. Hur underbara? Kostar en del men det är så värt det! :) Jag fyndade mina på rea för något år sedan. Kändes som rena pokervinsten! :) Någon panna hade dock klorblekt något innan oss i tvättstugan och våra lakan blev lite "klorinfläckiga". Men men.

 


Sist men inte minst - en bild på bloggerskan herself. Eller hennes ben i alla fall. 
Bästa sommarbyxan från Lindex. Helt ljuvlig och fladdrar gott kring benen! :)

Nu blir det lite lunch och snart kommer P hem och då blir det en tur till butiken för att införskaffa diverse smarrig sommarmat! :)

Stor kram till er alla!

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Vilka härliga och fina bilder från ert sovrum!
  Låter ju alldeles underbart att springa ut och in, det är samma här fast här släppas alla saker ut på altan, uteliv när det är som bäst!:)

  Ha det gott!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Jättefint sovrum!! Jag lade direkt märke till lamporna (hur kan man inte göra det?) :) Vart är dom köpta? Hittade precis hit, och jag kommer tillbaka :) Ha en skön sommar!!

  SvaraRadera