torsdag 2 augusti 2012

LAUNDRY DAY

Ljuvliga minnen från sommaren framkallas av dessa fina slitna musselskal som ligger på tolix-pallen vid sängen.

Tjillevippen på er alla söta! :)

Idag är det varmt och gott här. Jag fick en smärre chock när jag kom ut från ett kallt och air conditionerat kontor. Har jobbat i en varm tröja hela dagen och så är det ljuvlig sommar när man sticker näsan utanför dörren. P står just nu i köket och lagar världens godaste carbonara och jag roar mig med att fota vår tvättpåse. Eller laundry bag som det heter om man ska svänga sig i mer internationella sammanhang! :) Hi hi!

Söt laundry bag från Lexington som under sommaren får praktisera som tvättkorg i båten. Men nu när semestern är avslutad och vi är mer på hemmaplan fick den följa med hem. 

 Den fina "betjänten" (klädhängaren) kommer från Hay!

Idag bjuder jag på en liten glimt från sovrummet som egentligen är helt klart (eller så klart det kan bli ;)) med snudd på något att ha i fönstren. Jag har varken lampa, blommor eller dekoration där. Ser lite tomt och obebott ut men jag har tröttnat på det gamla vanliga lampa-blomma-stuket så jag får se om jag kommer på något annat att ha där. Gardiner eller hissgardiner ska upp också. Och en tavla såklart. Jag letar just nu efter en antik karta som jag kan ha i en fin ram. Gärna en över the Hamptons eller liknande. Om det är någon som sitter och ruvar på en sådan är det bara att säga till! :)

Nu är maten klar - got to go! :) Det är lyx att bara få lufsa in i köket och slå sig ner och bli serverad mumsig mat! :)

STOR AUGUSTIKRAM!2 kommentarer:

  1. Tjena babe!! Jasså nu är du inne i ekorrehjulet igen, själv dröjer det en månad till innan man börjar jobba, dock bara 60% så det blir mjukstart. Fint sovrum, gillar verkligen sänggaveln som ni gjort själva. Kanske ska du ha en en stor glasburk med snäckskal i fönstret?! Skulle matcha din vit-blåa inredning. Har gjort en burk till H med snäckor som står på en barnsäker hylla i hans rum som lite minne från hans första strandbesök. Ha det gott vännen!! stor kram

    SvaraRadera
  2. Vilken fin sänggavel, har du mer bilder på den?
    Kram Johanna

    SvaraRadera