söndag 19 augusti 2012

WONDERFUL GLADIOLUS

  Fina ljust lila blommor lyser upp vardagsrummet denna soliga söndag!

SWEET SWEET SUNDAY!!

Nu har vi söndag kära vänner! Min söndag har spenderats i horisontalläge i soffan även om jag känner mig piggare nu! P har varit ute och seglat med sina vänner i helgen och han kommer hem när som helst nu! :) Ska bli mysigt att få hem honom! Veckan som kommer är en helt vanlig vecka och jag sitter och försöker fundera ut vad jag är sugen på att ha i min matlåda imorgon. Denna ständigt återkommande fråga! :)

Medan jag knäcker på dessa livsavgörande val i livet kan ni få spana lite på hur det ser ut i ena delen av vårt vardagsrum/tv-rum. Är lite fundersam på hur jag ska göra med gardiner. Funderar på att ha en vit hissgardin på fönstret som ni ser nedan och långa skira vita gardiner vid balkongdörren. Har ni andra förslag så HIT ME!!

På andra sidan väggen har ni sovrummet!När jag vaknade idag upptäckte jag världens grej! JÄTTERABATT på det soffbordet som jag vill ha. Vi hade inte tänkt att lägga så mycket pengar på lägenheten nu då vi har en resa planerad i vinter men nu känner jag att jag måste (MÅSTE!) slå till. Vi får se hur det blir! Jag ska försöka flirta med mannen i huset ala charmkurs 2.0 när han kommer hem och övertyga honom om att vi bara måste ha ett soffbord. Ett av mina lockbeten är att vi kan köpa det i höjden 45 cm för då kan vi äta framför tv:n. Det måste väl bita på honom?! ;) hi hi! STAY TUNED!

 Älskar nya lampan! Tror ni det blir fint att klä om lampskärmen med ett vitt linnetyg? Är lite sugen på det! :)

BYE BYE lovely bloggare där ute! Hoppas ni njuter söndagskvällen!

4 kommentarer:

 1. Hoppas att du har haft en riktigt fin helg! Vilka fina gladioler i ert vardagsrum & va fint ni har det där!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Tror den övertalningsstrategin kommer lyckas stenhårt =)) Eller du kanske redan gjort det?=)
  Ni har det riktigt fint ni!!
  Tänkte ge mig ut på blomjakt imorgon faktiskt, bla gladioler då=)

  Kram Fia

  SvaraRadera
 3. Tack för din fina kommentar! Vårt soffbord är 50 cm högt, jag gillar när det är lite högre, så jag hade nog satsat på det som är 45 cm:) Vart kommer det ifrån?

  Hoppas att du har en fin kväll! Nu följer jag din blogg:)

  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Så fint! Tack för att du kommenterade hos mig så jag hittade din blogg, gillar! Precis i min smak.

  Kram/ Elin

  SvaraRadera