fredag 10 september 2010

Hösten 2010

Hej på er!

Vad har ni för planer inför hösten 2010? Så här i säsongskiften blir man alltid sugen på förvandling och nya projekt! Man vill ha in nytt och just nu när hösten knackar på dörren vill man så gärna dra in mysiga filtar, kuddar och tända ljus! Idag sitter jag och försöker komma på vad osm är akut (för mitt inredningsöga) att göra något åt!

1. Vår fina fåtölj bara måste få en ny klädsel! Jag tröttnade på den bruna färgen för flera år sedan men gillar verkligen fåtöljen så en lite klädförvandling hade suttit fint! :)

Nu har jag allt babblat om denna fåtölj i tid och otid och den har gått från vit till randig till vit till jeans och nu till sist har jag bestämt mig för vit! Så kan man ändra kuddarna i om man vill få in mer jeans eller randigt.

2. Skrivbordet ska säljas. Ska bli underbart skönt att få bort det stora sjabraket! :) Vet inte vad vi tänkte - det var lite av ett impulsköp men nu ska det bort bort bort!

3.Jag måste hitta en plats åt vår fina lampa! Den har bara stått på golvet ett tag nu och det är dags att den får hänga med i inredningen igen!

4. En tv-bänk ska införskaffas. En vit högglansig tv-bänk kommer att sitta som en smäck i vårt tv-rum.

5. Kanske byta ut köksstolarna till vita. Det hade varit så fint! Men jag vet inte riktigt om det är någon idé då vi snart är färdigstuderade och troligtvis flyttar inom kort. Dumt att köpa allt för mycket nya saker om man ska flytta eftersom vi inte vet var vi hamnar och inte vet om möblerna kommer att passa i den nya lyan.

Det var nog min lista som jag verkligen önskar skulle kunna genomföras under hösten! :) Ska presentera den för P ikväll så han vet vad som gäller i höst! ;) Hihi!

Hoppas att ni får en mysig fredagskväll! Massor av kramar till er alla!

1 kommentar:

  1. Vi har en massa att göra i höst då vi precis fått nycklarna till vårat hus! Badrummet är snart klart, så nu väntar övervåningen sen kök,hall + vardagsrum.. Hm, får se om allt hinns med i höst :-)

    SvaraRadera