torsdag 23 september 2010

BLUEBERRY INTENSE

Hej på er!

Hoppas att veckan har börjat bra! Min vecka har varit underbar hittills! Jag svävar som på moln! :)

Igår hade Lund en helt underbar höstdag med hög, klar luft och strålande solsken! P och jag tog en mysig promenad och avslutade kvällen med tedrickande, choklamumsning och mysiga tidningar! Han försvann in i en båttidning och jag försvann givetvis in i en inredningstidning! Nu är jag fylld av mysig höstinspiration! :) Synd bara att plånboken inte är riktigt lika inspirerad att köpa nya saker! ;) Hihi! Jag får höstpiffa med små medel istället!

Hade jag tackat nej till denna säng? Definitivt inte!! Tänk vad underbart att få gosa ner i den här sängen efter en lång dag! Bädda med massor av lyxiga lakan - då hade i alla fall jag sovit som en prinsessa! Mmm!

En Lexington-säng är definitivt inte ett billigt medel att piffa lägenheten med så det får vänta! ;) Istället får jag nöja mig med den säng jag har nu och den är verkligen inte så pjåkig den heller!

Nu måste jag sluta att dregla över inredning på nätet och fortsätta med mitt plugg! Det är så himla lätt att bara "råka" hamna på en inredningssida eller blogg. NU: FOKUS!

STOR KRAM PÅ ER!

1 kommentar:

  1. Nä den sängen såg inte så pjåkig ut. Men det gör inte din heller. Chokladen måste jag prova, som är ett stort choklad-fan *blink*.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera