söndag 25 april 2010

Tadaaa!!!


Nu äntligen är ett projekt avslutat här hemma! :) Jag skiner som sooolen och springer fram och tillbaka och drar ut en låda och lägger i en liten sak, hurrar och fortsätter att beundra min vackra vackra byrå!Innan jag satte mina vita inredningständer i denna byrå såg den ut såhär:

P:s föräldrar har varit här i helgen och P:s händige far har hjälp oss sista biten med beslagen! Det sa bara swosch så satt beslagen på plats och jag var så lycklig så jag hoppade runt som en fem-åring och jublade! Tusen tack för hjälpen! :) Här ser ni resultatet:


Hoppas att ni får en mysig söndag! Här skiner solen och fåglarna kvittrar! Man blir så glad! :) Nu ska jag fortsätta njuta av min fina byrå!

Kramar Emma

8 kommentarer:

 1. Hej Emma

  Byrån blev super fin. Tänk vad lite färg och nya beslag kan göra. Så kul att göra fint hemma.

  Kram Karro

  SvaraRadera
 2. Så fin byrån blev!!! Tänk vad lite färg och nya beslag kan göra (och en hel del jobb?!)... Blir själv så där nöjt lycklig när något sådant blir färdigt. Har tyvärr varit lite dålig på sådant det senaste. Lite väl mycket jobb och lite av allt annat...

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 3. P:s händige far är oxå nöjd!
  Även P:s mor som övervakade arbetet.

  SvaraRadera
 4. P:s händige far är oxå nöjd!
  Även P:s mor som övervakade arbetet.

  SvaraRadera
 5. Parents sa:
  Oj,,,så blev det dubbelt!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Så fin byrå, är på jakt efter precis sådana beslag! Vart har du köpt dem? Vet du om de går att handla på nätet?

  Hälsningar Hanna

  SvaraRadera
 7. Hej Hanna! :)

  Vad kul att du gillar dem! De kommer från Bruka Design och finns att köpa lite här och var. Jag försökte själv att undersöka om de gick att få tag på över internet men jag mailade Bruka och det verkade inte som att det gick. Men kolla upp en återförsäljare så kanske de kan beställa till dig om de inte har några på lager. På denna byrån har jag satt den lilla modellen och på den större byrån sitter den stora modellen.

  Ha en trevlig dag!

  KRAMAR EMMA!

  SvaraRadera
 8. Tack snälla för ditt svar! Ja jag tyckte att det såg ut som Bruka, superfina!! Jag får kolla runt lite!!

  Ha det gott!!
  Kram Hanna

  SvaraRadera