onsdag 27 januari 2010

Snöyra!

Snön yr verkligen ute! Jag gjorde ett tappert försök att plocka pluspoäng hos min hyresvärd genom att skotta men det tog en kvart och sedan var allt översnöat. Inte ett spår syntes av min välvilliga handling (eller försök till fjäsk för att få nytt kakel)! =) Min fina kruka med krokus ser lite malplacerad ut där den står och fryser i fönstret. Jag hade laddat för vår nu (lite tidigt egentligen, jag vet) men måste ändå erkänna att vintern är väldigt fin! Så länge det inte töar är det mysigt med snö!

Nu sitter jag här framför datorn, och suger i mig inspiration från alla fina bloggar där ute, med tända ljus och ett gott te! Ni måste prova Twinings smak apple, cinnamon & raisin. Den är dundergod! Min nya favorit - den dricks flitigt här.

För ett tag sedan sålde vi vår sänggavel och nu tänkte vi ge oss på ett sängbyggarprojekt. Här kommer en bild från vårt provisoriska sovrum just nu. Det är roligt att ha massor av projekt igång men jag måste verkligen bli bättre på att slutföra mina projekt! Det ska till lite nya lampor, sängbord och en ny sängram! Vi får se när allt blir klart! Jag får ta en sak i taget! =)

2 kommentarer:

 1. Haha näe det är ingenidé att skotta känns det som. Spännande med en ny sänggavel. Ser att du gillar stjärnor, här är en till hihi.
  Ha det gott...

  Kram Anne

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för den fina kommentaren!!

  Har också tagit bort vår sänggavel för att den skulle målas om.
  Men tiden har inte funnits till. Så nu står vi där utan:)

  Kram Sandra

  SvaraRadera