söndag 31 januari 2010

Hall of fame

Idag har jag suttit framför datorn hela dagen och skrivit på en uppsats. Det går riktigt segt och jag önskar att jag var klar snart! Jag har köpt lite tröstgodis som ska fungera som motivation - går ganska bra! Det är ju dock väldigt lätt hänt att få upp internet och komma ut på alla fina bloggar där ute! Vad hittar ni på idag? Vilar ni upp er inför en ny vecka (och månad)?!!


Vår ytterdörr sitter i köket så vi har ingen hall i anslutning till ytterdörren. För att komma till hallen måste man gå genom hela köket och tv-rummet. Det är lite knepig planlösning och lite krångligt nu när det är snö och blask ute. Det är så mycket smuts och slask som dras in. I hallen har vi en liten platsbyggd hatthylla och en klädkammare. Klädkammaren är helt fullproppad trots regelbundna försök till någon form av organisering där. Vi brukar kalla den för "Monica´s closet" efter "the secret closet" i Monica och Chandlers lägenhet i serien Friends. Hihi! Man kan inte vara perfekt i allt man gör! ;)

Kram kram!

8 kommentarer:

 1. Ikke noe morsomt når planløsingen ikke er helt slik en ønsker, men slik er det vel av og til, kunne godt tenkt meg en egen inngang inn til vaskerom med hunder osv, men det går bare ikke i huset slik det er nå, men en får gjøre det beste ut av det...

  SvaraRadera
 2. Hihi tröstgodis till folket:)
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 3. Hej söta!
  Så mycket fint du har.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Hej! Kul att du hittat till min blogg, för då hittade jag ju till din. Skulle väldigt gärna också ha en sån zink korg som du har i hallen, perfekt för alla mössor och vantar på vintern. Mysig blogg, mycket fina saker.
  MVH Mikaela

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Tack snälla du för att du titta in till mig!
  Du har mycket fint att visa,söta detaljer som ett band på dörrnyckeln till exempel. Fin zink!
  Kram till dig! Marie..

  SvaraRadera
 6. Vilken fin korg du har. Kul att du kikade in hos mig :) Nu har jag en till fin blogg att följa.
  Ha en fin kväll, kram

  SvaraRadera
 7. Hej Emma - tack för din hälsning!

  Så kul att hitta hit:) Jag står mitt i packning och måste bli klar men jag kommer tillbaka till din fina blogg och kollar runt ordentligt när jag kommer hem:)

  Ha det gott - kram!

  SvaraRadera
 8. Hej, vilken fin blogg du har. Himla roligt att komma på att kalla sin garderob Monica's closet. Är stor Vänner-älskare, tycker det är en fantastisk serie. Ha en bra kväll.//Kram Maria

  SvaraRadera