fredag 14 juni 2013

ENERGI EFTER TRÄNING

TGIF - Härliga fredagskväll!

Jösses, nu är äntligen en krävande jobbvecka över och jag lutar mig tillbaka i soffan med ett glas iskall äppelmust och plockmat. Vad hittar ni på ikväll? Tänkte att jag skulle se någon mysig tjejfilm med det går nada på tv idag.

Igår kväll efter tennisen var jag så himla sugen på ananas och fil. När vi susade in i butiken hittade jag världens grej. Det var som en lösgodisavdelning men med m
assor av olika frön, flarn och nötter så man kunder göra sin egna müsli. Jag gick totalt bananas i butiken och shoppade loss! Mmm!! Perfekt energi efter träning!


Mateus står för porslinet. Skeden kommer från nobelservisen. Har både de i guld och de i silver. Glasen är favoriterna som finns att införskaffa lite varstans. Och myntan! Jag får ju inte glömma av att presentera myntan!! Den är egenodlad och växer i stora buskar på balkongen!!

Jag mixade loss och slog till på bland annat quinoapuffar, kokosflarn, dinkel- och havreflarn och pumpakärnor. Det får helt enkelt bli fredagskvällens lilla tipselitips.

Här kommer några snabba pics från gårdagens matrumsdel! :)


Sommarkvällar har ett så mjukt sken! Datorn på stolen bjöd på toppenmusik hela kvällen! Robin Thicke! :)

Njut nu fredagskvällen!!

Kramar

1 kommentar:

  1. Hej! Vad många inlägg jag har missat hos dig, det har av någon anledning inte uppdaterats hos mig förrän idag.. Hmm.. Men du Emma, plocket av frön och nötter är ett gammalt påfund, i alla fall har det funnits i åratal i Lidköping! Härliga pioner, har planterat två här hemma men de är bara cirka 5 centimeter så det dröjer nog innan jag har något att sätta i vas. Trevlig helg!! Ha det gott!

    Kram

    SvaraRadera