lördag 7 juli 2012

SUMMER VACATION

NU ÄNTLIGEN ÄR DET SEMESTER

Den prickiga plåtburken för kaffe shoppade jag när jag hälsade på en kär vän i London förra sommaren. Har sedan tidigare en likadan för te som jag köpte när jag var där med pappa för tre år sedan.
 
SOOOMMAR!!

Hörrni! Nu är sommaren och semestern här! Solen skiner (nåja, några moln på himlen är det allt) och vi njuter! Idag blir det en sväng till mina föräldrar och imorgon flänger vi iväg till vår lilla segelbåt! Ska bli så mysigt!

Morgonkaffet det bästa på dagen är!

 Visar en liten glimt från köket denna förmiddag. Vi har fått upp några krokar i köket och det blev riktigt bra tycker vi. Krokarna kommer från Bruka design och vi hade dem i sovrummet när vi bodde i Lund. Men krokarna gjorde sig bra även i köksmiljö tycker jag!


Hej sköna sommar! Här har vi verkligen inte kickstartat semestern! Vi har sovit lääänge, ätit långfrukost och njutit av kaffe på en solig balkong! Nu står P i duschen och vi ska snart trampa ut i den sköna solen! Jag fick ett extremt behov av att köpa en vas som jag tittat länge på. En rund glasvas hade jag tänkt mig! Kanske slinker det med några ljuslyktor också. Sådana kan man aldrig få för många av! ;)

Hur ska ni fira semestern i år?! Nu står P och stampar här och vill att jag ska göra mig i ordning! Bäst att skynda! 

Tjohopp så länge!!!

2 kommentarer:

 1. Ja vit färg är nog den bästa uppfinningen som gjorts hahh =))
  Bara älskar er VIPP tunna, rena drömmen *ler*.
  Är det en Lexington grytvante ni har? Om det är det, hur är den? bränner man sig? Har fått nog av grytvantar som släpper igenom värmen =(

  Ha en fin kväll!!
  Kram Fia

  SvaraRadera
 2. Hejsan svejsan! Ja visst är det härligt med sommar och semester!! Hoppas bara molnen kan skingra sig lite oftare.. Fin fin kaffe burk du har, våran är i plast med brunt lock och för tankarna till 70-talet så den kommer inte fångas på kort.. =)

  Ha det gott vännen! Kramen

  SvaraRadera