torsdag 21 juni 2012

THE BALCONY

GOD MORGON SOMMARSVERIGE :)

Bästa skorna. Bästa priset. 80 riksdaler och det är LINDEX som bjuder på bästa sommarskorna!

Här har jag kickstartat dagen tidigt och sitter just nu på balkongen. Har precis avnjutit en frukost och sitter nu och njuter av kaffe och kaka. Visst får man äta kakor tidigt på morgonen när man har semester? Jag tog ledigt idag och det är underbart med en ledig dag. Har inget planerat idag och ska bara gotta mig i solen och pyssla runt hemma. Ikväll blir det kanske en tur till min fina mormor som inte bor så långt härifrån.


 Har planterat lavendel på balkongen! Så fint och mysigt! Har även en planta inne i sovrummet och på kvällarna doftar det ljuvlig sommar och det känns sådär medelhavsaktigt ni vet!

 Morgonkaffet avnjöts i somrigaste kopparna från Agneta Livijn!

Vad hittar ni på idag? Laddar ni upp för en mysig midsommar med sill, gräslök, nyplockade blommor, sol (?), rosévin och ljumma vindar?! Vi ska fira på västkusten och jag håller tummar och tår för att solen ska visa sig!

Glad torsdag alla fina!

Emma

2 kommentarer:

 1. Haha, vad roligt att P går och ansar blommorna!! Kan verkligen se honom mysa runt hemma och dutta lite med saxen! =) Om han vill att de ska växa bättre är det blommorna man ska knipsa bort var jag har förstått, inte bladen..eller?!

  Vart på kusten ska ni hushålla över midsommar? Vi åker nog till Lysekil över lördag-söndag om du befinner dig där?
  Ha en super fin midsommarafton kära du!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Näe men sluta inte blogga igen nu =)) kom tillbaka =)!!!!!!
  Hoppas din sommar blir fin!!

  Kram Fia

  SvaraRadera