torsdag 20 september 2012

TORSDAG OCH LAMPFIX

Ny lampa i taket i vardagsrummet och byrån (som ni redan sett cirka 180 gånger) i bakgrunden med ljuvliga rosor i finaste akvarievasen.
 
Torsdag idag och fredag imorgon! :) Wohoo! Något som är positivt med att tiden verkligen rusar är att det känns som om det är fredag ofta! Bästa dagen på veckan om ni frågar mig! Idag tog jag mig friheten att smita ifrån jobbet redan klockan tre och det var helt underbart! Strosade runt i några butiker och njöt av det underbara höstvädret (jag veeet, jag ska sluta tjata om hur underbar hösten är men håll med mig om att den är nice)! Nu är jag hemma och installerar lampa och tänkte ta mig en dusch för snart kommer svärföräldrarna hit och vi ska ut och äta. Mumsigt!

Lampan är just nu naturfärgad/beige men det ska det bli ändring på! Jag antar att det inte är någon av er som tittar in här som undgått att jag älskar vitt - så naturligtvis ska jag byta tyget på lampan och bara behålla stommen. Sen kan jag ju alltid spara det andra tyget och vips så har jag ju två lampor till priset av en! Magic!



Nu ska jag försvinna in i bloggvärlden en stund och titta runt till alla fina bloggar som ger så mycket inspiration! :) Egentligen borde jag rycka fram dammsugaren men jag ignorerar dammråttorna ett tag till! Nu blir det mysig egentid! Kan ni inte ge lite tips på några fina bloggar - alltid roligt att få lite nya inspirationskällor!

Hepp så länge! :)

4 kommentarer:

  1. Hej Emma!

    Å vad jag gillar din blogg!

    Har ju kikat in några gånger och fastnar här varje gång:)
    Nu blir jag följare!:)

    Är också en höstfantast, älskar det mesta med hösten helt enkelt:)

    Ha det fint!

    Kram Sofi

    SvaraRadera
  2. Vad pysslig du är!!

    Jo allt är fint här, kan inte annat vara med fredag imorgon.. =) Hoppas allt är bra med er också!

    Ha en toppenhelg!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Lampan är super,men kommer antagligen bli ännu snyggare!
    Härliga rosor också...

    kram caroline

    SvaraRadera
  4. Så fin ni har det! åh så fin lampan är & rosorna:)

    Kram Emma

    SvaraRadera