söndag 9 september 2012

NATURSTJÄRNA

Hej i den underbara hösthelgen!

Åh, vad jag älskar höst! Denna helg har varit alldeles ljuvlig med klar höstluft och mjukt solsken! Naturen börjar förbereda sig för vinter och jag älskar verkligen denna årstid! Färgerna som finns ute i naturen nu är ju bara så vackra!

I lördags var vi ute och promenerade i det fina höstvädret och jag letade pinnar så det stod härliga till. Jag hade nämligen en liten inredningsidé som jag ville se vad jag kunde göra av! :) Här ser ni resultatet!

En fin stjärna som nu har fått sin plats i sovrummet. 
Jag försökte först att få ihop en stjärna med fem pinnar med det var lite klurigt så det fick bli två ihopsatta trianglar.

 Jag satte  ihop två trianglar med hjälp av lite rustik ståltråd. Här i närbild!

 Just nu hänger den på väggen i sovrummet. Jag vet inte riktigt var jag ska ha den, kanske ska den hänga i hallen?

Får se vilken plats den slutligen hamnar på! Den kommer säkerligen vandra runt några varv innan den hittar sin slutliga plats! :) Jag gillar ju inredning med New England-känsla men jag tycker att det är svårt att få till. Jag gillar även det moderna lite avskalade och tycker att det är två stilar som är snygga att blanda. Tänk er det murriga höstiga New England-stuket uppblandat med rent, vitt, krispigt modernt. I love it!! Den senaste tiden har jag dock bara dragit åt det moderna hållet och det känns inte riktigt som "jag". Har sålt av många saker såsom kuddar med amerikanska flaggor och sånt. Kvar har blivit vitt och avskalat, vilket var fint under sommaren då man vill ha det lite ljusare och lättare. Nu när hösten tränger sig på vill jag ta in mer New England. Inte nödvändigtvis så att inredningen blir mörkare men bara lite mer marint och New England.

Detta naturinslag i form av stjärnan är ett av mina tricks! :) Köpte även en randig kudde av märket Bruka design häromdagen och ska försöka dammsuga Lexingtons hemsida i jakten på mer New England. Det är ju ingen hemlighet att Lexington är favoriten! :) Hi hi! Har även en tanke på några tavlor som jag vill förverkliga. Gärna en gammal karta över Hampton med en brun ram runt!

Hoppas ni har haft en trevlig helg och att ni är laddade för att ta tag i en ny höstvecka!

Kram på er!

2 kommentarer:

 1. Jag håller med dig,hösten är SÅ mysig!! Så fint ni har det hemma & så fint med natursaker hemma!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Hösten är nog den årstiden som vuxit sig hos mig, hög mysfaktor =)!
  Tända ljus och vara inne med gott samvete. Läsa bloggar ;))
  Din stjärna blev ju toppen!! Kul att man kan göra inredning själv ibland =)

  Kram Fia

  SvaraRadera