måndag 3 september 2012

COPPER

FOGIA COPPER. 
Det är detta bord som ska få flytta in hemma hos oss! Vi (läs jag) längtar så jag dör men fick tyvärr reda på att leveranstiden nu blivit ändrad från vecka 40 till vecka 43. Tusan också!

September månad är här!!

Nu är det måndag och ny vecka!! En höstig vecka verkar det vara! Idag när jag promenerade till jobbet var det alldeles soligt och härligt ute. Klar  och krispig luft. Womderful! Även om jag inte vill erkänna det är jag nog innerst inne en rutinmänniska! Jag gillar när vardagen har sin gång och man får sina rutiner! :) Idag har vi ätit mumsig kvällsmat och pysslat om hemmet lite. Det var väldigt vad det blir smutsigt och rörigt fort! Stackars P bor ihop med en virvelvind som strör saker omkring sig hela tiden! :) Det blir en hel del att plocka med! Hi hi! Vi har väl alla våra sidor! Men nu är det fixat och donat här hemma. Jag ääälskar verkligen känslan av att ha ett välstädat hem så ikväll är det en riktigt go känsla som infinner sig! Ska nog ta mig en kopp te snart och plöja igenom några inredningstidningar för inspiration.

På tal om inspiration så är det verkligen många ute i "bloggvärlden" som höstpiffar sina hem just nu! Fantastiskt mycket inspiration ute på nätet. En favorit jag har är Alvhem mäkleri. Härlig inspiration och de flesta objekten där har ett så himla mysigt ljus. Antar att det är kameran som hjälper till lite!

Bordet vi beställt kommer från Fogia. Till det tänkte jag mig en urhäftig soffa utan armstöd. Älskar den - blev kär vid första ögonblicket! :) Har tyvärr ingen bild på den så ni får vänta och se när den kommit på plats istället!

STOR SEPTEMBERKRAM!


2 kommentarer:

 1. Det ser riktigt snyggt ut, bordet! Jag håller med dig, det är skönt med rutiner! Alvhem har så många fina lägenheter!,

  Ha en fin kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt bord, förstår att du är spänd på det =)
  Kikar också in på Alvhem, grymt fina hem. Synd att man inte bor i en gammal våning i Stocksholm istället för ett radhus i Eskilstuna =))
  Tack för dina ord ang min blogg, de uppskattas och behövs. Just nu är jag ruskigt nära att lägga av på riktigt =(

  Ha en fin dag!!
  Kram Fia

  SvaraRadera