torsdag 6 september 2012

SCONESMYS

Hej sena torsdagskväll!!

Imorgon, mina vänner, är det freeedag! Hur underbart? Har ni några mysiga planer inför helgen? Vi har absolut nada plans och det ska bli så skönt! Bara vara och äta god mat!!Låter lovely i mina lite stressade öron! Kanske blir en tur ut i skogen för att plocka svamp samt ta med lite kvistar hem - jag har nämligen en liten inredningstanke som jag bara måste prova. Återkommer med resultatet om jag bli nöjd!

Teet serverades i finaste tekannan från Gant. En gammal goding som har hänt med länge nu! 
Teet är Earl Grey från Starbucks och verkligen supergott. Hösten är verkligen en teperiod!


Vet inte hur det ligger till med säsong för grapefrukt men den var ljuvligt god! Alldeles perfekt! Avnjöts med sked i finaste skålarna från Mateus.

När vi kom från jobbet idag tog vi oss en löptur på berget i underbart krispig höstluft. Det var orienteringsträning och hundträff där och jag har aldrig sett så många hundar på ett ställe samtidigt. Det bara kryllade av hundar! :) Väl hemma igen gjorde vi goda scones och mumsade i oss samtidigt som vi slängde ett öga på fotbollen. Eller ja, så var det ju kanske inte riktigt. Efter en liten stund vid bordet såg jag hur P satt som på nålar. Jag sade att han gärna fick titta på matchen och vips så var han ute vid tv:n. Ha ha! Där satt jag och mumsade scones med ljuvlig hallon/granatäpple-marmelad och sörplade te på löpande band! :) Ganska mysigt ibland med en stund för sig själv! Passade på att skriva ner lite recept i en vrålsöt anteckningsbok jag köpte i somras! Visar er en annan dag! Gillar ni stjärnor, gillar ni den! ;)

Nu ska jag sooova och ladda för imorgon för då kör vi fredagsfeeling hela dagen! :)

Natti natti alla pinglor där ute!


2 kommentarer:

  1. Åh så gott med scones! Det är ju verkligen en favorit:)

    Kram Emma

    SvaraRadera
  2. Så mysigt det ser ut! Snyggt med stjärnorna!
    Låter som att ni kommer att få en skön och avkopplande helg.

    Hälsningar Agneta

    SvaraRadera