torsdag 5 maj 2011

ALLT PÅ PLATS


Hej alla fina!!

Då har vi äntligen installerat oss i den lilla lägenheten. Allt har fått en plats och vi trivs riktigt bra! Veckan fick en riktig mardrömsstart eftersom vi upptäckte att det inte var flyttstädat i lägenheten (detta var efter att vi hade flyttat in alla saker). Efter några samtal där jag fick visa min mindre trevliga sida och hota med att anlita ett eget städbolag och ta in på hotell tog det tio minuter tills det stod en städpatrull utanför dörren. Så en mindre trevlig start i nya lägenheten har nu ersatts av en mycket trevligare och framförallt väldoftande känsla. Än så länge har vi några flyttkartonger kvar i lägenheten. Dessa ska få flytta ner i förrådet. När det är klart kommer det fler fotografier på det färdiga resultatet!

Hur är allt med er? Är det några av er som tittar in här som har en egen blogg? Det hade varit roligt att besöka er för att lära känna er lite bättre!

Imorgon är det fredag! Det firar vi med soligt väder hoppas jag! :)

STOR KRAM!

1 kommentar:

  1. Tänk att man måste ta till "hot" för att få saker och ting uträttade, när det egentligen är självklara saker! Ha en fin dag! Kram Maria

    SvaraRadera