fredag 10 maj 2013

SOFFBORD OCH VARDAGSRUM

Fogia Copper


Underbara solen är äntligen här!

Blev så fnissig nu när jag tittade runt bland alla bloggar! Ett riktigt vårtecken, förutom solen och all fin grönska, är definitivt Hemtex vårkampanj! :) Är det någon mer än jag som tycker att alla blogginlägg här ute i cyber handlar om att flytta ut idag? Hi hi! Smart drag - marknadsföring när den slår som bäst! Jag har redan susat in en sväng på Hemtex idag. Vi har ju båt och då kan man gå bananas på allt vad stars and stripes innebär! :) Rött, vitt och blått! Somrigt och fint! :) Hi hi!

Men det var ju inte det jag skulle svamla loss om idag! Nej, det slog mig häromdagen att jag inte visat vårt finfina soffbord! :) Jag är så nöjd med det. Det blev dock inte någon ny soffa! Jag ångrade mig i sista stund och vi hänger kvar i min gamla barndomssoffa. Det blir troligtvis en flytt inom kort och det kändes dumt att köpa på sig saker till denna lägenheten innan man vet var man hamnar. Särskilt när det gäller något så stort som en soffa! :)

Men, här har ni i alla fall lite pics på vårt vardagsrum som det ser ut nu (eller bilderna är från härom dagen - nejlikorna står fortfarande kvar men i en nu torrare och brunare gestaltning). Hi hi!!

 En liten glimt av vårt vardagsrum!

 Är så himla nöjd med vårt bord! Det blev super!!


 Och allra sist en liten närmare titt på söta blommor! :)

Idag har jag ledigt!! Om en liten stund kommer min bror med sambo hit och vi ska till en mysig restaurang och äta mumsig lunch! :)

Hoppas ni alla får en helt underbar helg i det soliga vädret!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar