söndag 24 mars 2013

HAY LOOP STAND


Underbara söndag!

Nu var det ett tag sedan jag tittade in här! Jag är fortfarande lika inredningsintresserad som vanligt och det är, hur konstigt det än låter, väldigt roligt att blogga. Men ibland springer livet iväg och jag är inte sen att hänga på! Vi har varit ute och rest över jul och nyår men nu är vi tillbaka i gamla rutiner igen. I och med att jag jobbar hela dagarna finns det inte så mycket tid med dagsljus där man kan fotografera. Men det har hänt mycket här hemma. Vi har fått golven i hall och kök omgjorda och vardagsrummet ommålat i vitaste vitt. Vi har möblerat om och beställt lite nya möbler. Ett sidobord från Hay kommer att infinna sig inom kort och fåtöljen väntar på nytt tyg (äntligen beställt) och sen ska den iväg på en liten make over.

Nu går vi mot ljusare tider, vilket gör det lättare att fotografera, och jag ska göra mitt bästa för att uppdatera lite oftare (om ni fortfarande är med mig vill säga)! Jag  kanske även ska tillägga - och om kameran är med mig - den sjunger nämligen på sista versen. Men det får tiden utvisa.

Vi börjar de nya bloggtakterna med en bildkavalkad från sovrummet och klädhängaren Hay loop stand.

 P:s skjortor i finfina färger fungerar som fin inredningsdetalj. :)


Har lääänge letat efter snygga galgar som passar. De vi har från IKEA är för små och de som hör till som är i koppar är ju bara för underbara men då vi inte har något annat i koppar passade det bättre med silver. Granit hade svaret!

I bakgrunden skymtar sängen med blåvitrandig sängkapa och vita kuddar.

 
Idag har vi varit ute i det sköna solskenet och åkt skridskor på en sjö. Benen är som spagetti och förtjänar en varm dusch och häng i soffan resten av kvällen.

Hoppas ni får en fin avslutning på helgen!

Emma

2 kommentarer:

 1. Hej Emma!

  Så trevligt att du är tillbaka!
  Gillar verkligen att se bilder från ert fina hem, det inspirerar mig!:)

  Hoppas du får en fin kväll!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Äntligen är du tillbaka, har saknat dig för det är ju här jag har sett vad som händer i ditt liv. Ska bli roligt att ses i påsk, oj vad mycket vi kommer ha att prata om!! =) Jag kommer förresten själv, Hilmer får stanna kvar med far sin och ha grabbkväll.

  Kram kram

  SvaraRadera