torsdag 28 juli 2011

OLIVER FURNITURE

När det regnar är det faktiskt tillåtet att ligga i sängen och läsa böcker och äta melon.

Hej i regnrusket!!

Här regnar det så in i Norden just nu. Regnet smattrar mot rutan och det känns nästan som om det var höst. MEN - det är fortfarande bara juli! Tänk att vi har en heeel sommarmånad kvar! Blir helt varm i kroppen när jag tänker på det. Vad har ni för väder?!

Just nu är jag inne i en inspirations- och idéfas. Jag har hur många idéer som helst och jag får inspiration från allt. Min hjärna går på högvarv och det enda jag hör just nu i mina tankar är: "Vill ha, vill ha, vill ha"! Någon som känner igen sig?! Ha ha!

Idag har jag dregglat över alla fina möbler från Oliver furniture. Jag hittade ett vitrinskåp som var så fint att jag nästan kan tänka mig att sälja allt jag äger och har för att kunna köpa ett sådant.

Finaste skåpet EVER!!

Jag kan verkligen se det här skåpet framför mig i ett framtida hem. Nu bor vi ju fortfarande på futtiga 23 kvadrat men snart hoppas vi kunna flytta till en större lägenhet. Då ska detta få bli en liten inflyttningspresent från mig själv. Eller inflyttningspresenten kanske får bli ett litet bidrag till ett skåp alla fall! ;)

Njut av dagen! Ni som har sol - gottar er lite i solen åt mig med!

KRAM

Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar