söndag 21 oktober 2012

SUNDAY AND PANCAKES

 HEJ UNDERBARA SÖNDAGSKVÄLL!!

Hoppas ni haft en mysig helg?! Min helg har varit helt fantastiskt! Har hela tiden tänk att jag ska blogga men det har inte blivit av. Med tanke på att jag jobbar på vardagarna då det är ljust är det svårt att fota och blogga. Det får bli ett helgnöje med andra ord! :) Igår hade jag en fixardag och bytte tyget på lampskärmen och städade och putsade skor och allt däremellan. Himla skönt när det väl är gjort! I morse gjorde vi pannkakor och drog sedan iväg på tipspromenad med några vänner. Supermysigt men jag tror vinsten är rätt lång borta! :) Hihi! I efter middag var vi i handelsträdgården och köpte blommor till balkongen så nu är det fint även där ute. Visar foton någon annan dag! :)

 t receptbok med stjärnor och pannkakssmet vispad med bästa elvispen från Dualit.

 
 Älskar pannkakor och nu i höst har vi ätit det ganska många gånger! :) T'nkte dela med mig av ett killerrecept! :) Blir perfekta pannkakor (enligt mig då)!

3 ägg
6 dl mjölk
2,5 dl mjöl
1 msk smör
salt

Vispa ihop ägg och hälften av mjölken. Tillsätt vetemjöl och salt. Vispa tills smeten är jämn och blanda sedan i resten av mjölken och smält smör. Stek sedan i riiiikligt med smör (så att det blir alldeles flottigt och frasigt i kanterna). Vissa låter smeten stå en halvtimme eller så innan stekning men jag brukar köra direkt! :)

Bästa marmeladen!
 
En klassiker när man äter pannkakor. En steker och en äter. De är ju som allra godast om man äter dem direkt när de är fädigstekta.

Det söta fatet med "pluppar" på kommer från Lots living. Har skålar i samma modell. Supersöta!

 Pannkaka med socker! MUMS!!!

Nu blir det söndagsstek och mys i soffan. Snart är det dags för Solsidan! Ska bli roligt! 

Kram på er!! Hoppas ni får en mysig vecka!

Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar