fredag 24 september 2010

Sweet applepie

God morgon, god morgon!

Hoppas att ni har sovit gott! Jag har sovit fantastiskt gott men man märker hur man blir tröttare och tröttare ju längre in på hösten man kommer.

Igår blev det äpplepaj med grannarna - så mysigt! Äpplepaj känns helt rätt just nu! :)

Glömde dock att ta kort på resultatet - vi var så sugna så vi gluffsade i oss pajen på ett kick!

Idag är underbara fredag här!! Hoppas att ni får en toppenhelg allihopa!

FREDAGSKRAMAR!

torsdag 23 september 2010

BLUEBERRY INTENSE

Hej på er!

Hoppas att veckan har börjat bra! Min vecka har varit underbar hittills! Jag svävar som på moln! :)

Igår hade Lund en helt underbar höstdag med hög, klar luft och strålande solsken! P och jag tog en mysig promenad och avslutade kvällen med tedrickande, choklamumsning och mysiga tidningar! Han försvann in i en båttidning och jag försvann givetvis in i en inredningstidning! Nu är jag fylld av mysig höstinspiration! :) Synd bara att plånboken inte är riktigt lika inspirerad att köpa nya saker! ;) Hihi! Jag får höstpiffa med små medel istället!

Hade jag tackat nej till denna säng? Definitivt inte!! Tänk vad underbart att få gosa ner i den här sängen efter en lång dag! Bädda med massor av lyxiga lakan - då hade i alla fall jag sovit som en prinsessa! Mmm!

En Lexington-säng är definitivt inte ett billigt medel att piffa lägenheten med så det får vänta! ;) Istället får jag nöja mig med den säng jag har nu och den är verkligen inte så pjåkig den heller!

Nu måste jag sluta att dregla över inredning på nätet och fortsätta med mitt plugg! Det är så himla lätt att bara "råka" hamna på en inredningssida eller blogg. NU: FOKUS!

STOR KRAM PÅ ER!

onsdag 15 september 2010

Hemmablind


Oj, snacka om att man kan bli hemmablind!

Idag när jag skulle gå ut i köket fick jag syn på våran plåtstjärna som sitter på väggen. Jag blev helt ställd - trodde att vi packat ner den i källaren! Undrar hur länge den har suttit där?! Ojoj, börjar jag bli senil eller blind? Hihi! Kom på att jag verkligen gillar den där stjärnan! Får nog sätta den på en plats där den syns lite mer för det verkar ju inte direkt som jag njuter av dess närvaro! :)

Kan ni också bli hemmablinda ibland?!

STORA KRAMAR!

tisdag 14 september 2010

News in the kitchen

Idag är en mycket bättre dag! Vad lustigt det är egentligen att vissa dagar känns så dåliga och vissa dagar känns det som att man svävar på moln! Idag har jag massor av energi och har pysslat runt här hemma lite! :) Jag tror det är viktigt att ha en del riktigt dåliga dagar - då känns de bra dagarna så himla mycket bättre! Enkel matematik egentligen! ;) Nog filosoferat från mig! Hihi!

Nu till vad jag har pysslat med idag! Jag har snurrat på bordet i köket. Blev riktigt bra! Det känns så himla rymligt nu! :) Här kommer resultatet!

Som ni ser hänger nu lampan helt fel över bordet! Men det löser jag enkelt! :)

De söta tabletterna från Greengate gör sig fint på vårat bord!

Nu fattas bara vita stolar och sedan ska jag vara nöjd! För ett tag i alla fall... ;)

Nu ska jag plocka lite mer här hemma och sedan ska jag på ett seminarium! Hoppas att ni får en supermysig dag! KRAMIS!

måndag 13 september 2010

Bortskämd

Titta vilken smaskig fruktdrink P fixade åt en ofantligt trött Emma imorse!

Hej hopp alla! :)

Hoppas att ni haft en mysig start på veckan! Idag är jag supertrött och lite lätt irriterad över allt. Håret står åt alla håll. Jag har världens huvudvärk. Svea inkasso har skickat brev till mig - råkade betala en faktura till fel mottagare så nu blev det en dyr historia. Jag har två inlämningar imorgon som jag måste göra klart. Jag skulle vara lite studentsmart och strunta i att köpa några av böckerna till en kurs och istället sitta på biblioteket och använda böckerna där - nu måste det vara klart imorgon och jag har noll lust att åka till skolan och sätta mig.

Men! Solen skiner idag och det gör mig glad! :)

Nu ska jag piska mig själv till att åka till biblioteket och göra klart det som måste göras. Sen ska jag hem och vräka mig i soffan och dricka litervis med te! :) Mys!

KRAMAR TILL ER ALLA!

fredag 10 september 2010

Hösten 2010

Hej på er!

Vad har ni för planer inför hösten 2010? Så här i säsongskiften blir man alltid sugen på förvandling och nya projekt! Man vill ha in nytt och just nu när hösten knackar på dörren vill man så gärna dra in mysiga filtar, kuddar och tända ljus! Idag sitter jag och försöker komma på vad osm är akut (för mitt inredningsöga) att göra något åt!

1. Vår fina fåtölj bara måste få en ny klädsel! Jag tröttnade på den bruna färgen för flera år sedan men gillar verkligen fåtöljen så en lite klädförvandling hade suttit fint! :)

Nu har jag allt babblat om denna fåtölj i tid och otid och den har gått från vit till randig till vit till jeans och nu till sist har jag bestämt mig för vit! Så kan man ändra kuddarna i om man vill få in mer jeans eller randigt.

2. Skrivbordet ska säljas. Ska bli underbart skönt att få bort det stora sjabraket! :) Vet inte vad vi tänkte - det var lite av ett impulsköp men nu ska det bort bort bort!

3.Jag måste hitta en plats åt vår fina lampa! Den har bara stått på golvet ett tag nu och det är dags att den får hänga med i inredningen igen!

4. En tv-bänk ska införskaffas. En vit högglansig tv-bänk kommer att sitta som en smäck i vårt tv-rum.

5. Kanske byta ut köksstolarna till vita. Det hade varit så fint! Men jag vet inte riktigt om det är någon idé då vi snart är färdigstuderade och troligtvis flyttar inom kort. Dumt att köpa allt för mycket nya saker om man ska flytta eftersom vi inte vet var vi hamnar och inte vet om möblerna kommer att passa i den nya lyan.

Det var nog min lista som jag verkligen önskar skulle kunna genomföras under hösten! :) Ska presentera den för P ikväll så han vet vad som gäller i höst! ;) Hihi!

Hoppas att ni får en mysig fredagskväll! Massor av kramar till er alla!

måndag 6 september 2010

MÅNDAG MORGON!

Dagarna rullar på och vi närmar oss hösten! Vädret blir allt krispigare om morgnarna nu - helt underbart tycker jag! Jag hade verkligen kunnat tänka mig någon sommarmånad till men nu när hösten ändå verkar ha tagit över så njuter jag till fullo!

Denna vecka är det fullt schema - sådär kul att gå in i en vecka alldeles förkyld och hängig men jag ska göra mitt bästa för att boosta upp hälsan! Vi börjar med en liten fruktdrink! Plugg står på schemat och denna vecka hoppas jag lägga lite saker bakom mig - har ett arbete som måste in och som jag bara har skjutit på men nu tusan ska det lämnas in! Jag ska även försöka lägga ut lite saker på blocket. Bland annat skrivbordet som syns på bilden ska säljas, tillsammans med lite annat smått och gott!


Först blir det frukost och sen är det jag som hugger tag i dagen!

STORA KRAMAR TILL ER ALLA!

söndag 5 september 2010

Lite smått kär

Nu är jag igång och drömmer igen! Är inte dessa stolar helt bedårande?!

Jag hade kunnat tänka mig ett helt kompani med dessa härligheter! :) Mmm! Mitt inredningshjärta bultar! Nu ska jag skutta i säng och drömma fina drömmar om mina framtida köksstolar (ska bara vinna på lotteri först)! ;) Hihi!

NATTI NATTI! :)